Armáda
Řešení služeb v segmentu armády vychází obvykle z jasně definovaných parametrů veřejných zakázek a respektují související legislativu a vnitřní vyhlášky Ministerstva obrany ČR a AČR.
Nabízená řešení respektují firemní desatero, technické parametry zázemí a standardy HACCP, tj. výrobou a servírováním jídel na místě v případě existujícího zázemí kuchyně, výdejem jídel dovezených z jiné centrální kuchyně s možností obohacení nabídky dovařováním na místě, umožňuje-li to technické zázemí.
Sortiment nabídky obvykle zahrnuje koncepty obslužné i samoobslužné, jako jsou: standardní jídla, salátový bar s celodenní nabídkou měnící se dle konzumačních zvyklostí, samoobslužný teplý pult, nadstandardní jídla netradičně, nápoje, dezerty a obložené bagety vlastní výroby, rozpékané pečivo a doplňkový prodej zboží.